Plastforum (NO) bliver udelukkende digital

Plastforums desemberutgave 2018 ligger snart i postkassene rundt om i landet. Det blir for siste gang. Papirutgaven går inn. Fra nå av er det digital info som gjelder.

Plastforum skriver “at beslutningen om nedleggelse er en naturlig konsekvens av en teknologisk utvikling, der trykking på papir aldri kan bli hurtig nok. Dessuten er det dyrere informasjonsformidling enn tastetrykkene som på sekunder bringer budskapet ut til de som ønsker å lese digitale nyheter.”

Asle Isaksen har været redaktør i 22 år. Han skriver at det har været utrolig givende at drifte et fagblad for vore brancher. Det har giver megen kompetence om plast, kompositter, gummi og PUR.

“Papirtidsskriftet Plastforum har vært utgitt gjennom 22 år. Det har langtfra vært noe one man show. Dyktige medarbeidere i Plastforums sfære har bidratt til bladets lange, gode liv. Redaksjonelt ikke minst fra Jon Hermansen i Biobe, som har vært en stabil og god journalist og sparringpartner gjennom nesten hele perioden. Og en solid venn å ha med seg videre. Jon var jo også redaktør av bladet i en kortere periode. Takk også til Paal Fischenich i Norsk Komposittforbund og Thomas Brønnum i PUR-gruppen for fagbidragene til bladet gjennom mange år” skriver Asle afslutningsvis.